MR. BERMAN

Mr. H.E. (Hannah) Berman heeft in 2017 de master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond, waarna zij als juridisch medewerker bij een strafrechtkantoor in Amsterdam aan de slag is gegaan. Tijdens haar studie doorliep zij meerdere stages, waaronder bij twee strafrechtkantoren en de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar periode bij de universiteit is zij tevens werkzaam geweest in een onderzoek naar de Wet OM-afdoening in opdracht van het Ministerie van Justitie.

Hannah is afgestudeerd met een masterscriptie over de valkuilen van undercoveroperaties in het licht van artikel 6 EVRM – het recht op een eerlijk proces.

Het werken bij verschillende advocatenkantoren heeft Hannah nog meer doen inzien dat haar hart bij het strafrecht en het verdedigen van verdachten ligt. Sinds 2018 is zij daarom als bevlogen strafrechtadvocate aan Hendriksen & Mühren Advocaten verbonden.

Hannah heeft een commune strafrechtpraktijk en is daarnaast gespecialiseerd in het detentierecht. Zij staat zowel volwassen als jeugdige verdachten bij in kleine, middelgrote en grote strafzaken en blijft cliënten indien nodig helpen met detentieperikelen. Een goede samenwerking tussen de cliënt en advocaat staat voor Hannah centraal.

Hannah is te bereiken op het 06-nummer 06-42882443 of Berman@strafrechtadvocaat.tv