MR. MÜHREN

Mr. J.T.H.M. (Johan) Mühren studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam in de masters Strafrecht en Privaatrecht.

Mr. Mühren behandelt met name grote en omvangrijke strafzaken. Van fraudezaken naar grootschalige drugshandel. Van vermogensdelicten naar liquidatiezaken (moord/doodslag).

Hij kenmerkt zich door zijn gedrevenheid en scherpe pleidooien. Op 23 maart 2012 sleepte mr. Mühren een mooie onderscheiding in de wacht. Op die datum wist hij de jaarlijkse pleitwedstrijden van het arrondissement Haarlem te winnen.

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is mr. Mühren lid van de Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten (NVSA). Ook heeft hij aan het Willem Pompe Instituut de specialisatie Strafrecht afgerond. Van 2010 tot 2016 is hij raadslid geweest in de gemeente Edam-Volendam. Ook is hij jarenlang columnist geweest van het Noordhollands Dagblad, waarin hij de lezers maandelijks een kijkje gaf in de wereld van het strafrecht.

Ook op sportief gebied heeft mr. Mühren zich niet onbetuigd gelaten. In het jaar 2007/2008 werd hij in de hoogste zaalvoetbalcompetitie topscorer van Nederland, wat hem uiteindelijk een aantal interlands in het Nederlands team heeft opgeleverd.

Mr. Mühren staat met enige regelmaat verdachten bij in mediagevoelige (moord)zaken.

Mobiel nummer: 06 44 999 051