MR. MÜHREN

Mr. J.T.H.M. (Johan) Mühren studeerde al op jonge leeftijd af aan de Universiteit van Amsterdam in de masters Strafrecht en Privaatrecht. Gedurende zijn studie was hij als griffier werkzaam op de rechtbank Amsterdam, in welke hoedanigheid hij de nodige praktijkervaring heeft opgedaan. In 2010 is hij beëdigd als advocaat.

Mr. Mühren behandelt de meest uiteenlopende strafzaken. Van (zware) mishandeling naar grootschalige drugshandel. Van diefstal naar levensdelicten (moord/doodslag).

Hij kenmerkt zich door zijn gedrevenheid en scherpe pleidooien. Op 23 maart 2012 sleepte mr. Mühren een mooie onderscheiding in de wacht. Op die datum wist hij de jaarlijkse pleitwedstrijden van het arrondissement Haarlem te winnen.

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is mr. Mühren lid van de Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten (NVSA). Van 2010 tot 2016 is hij raadslid geweest in de gemeente Edam-Volendam. Ook is hij jarenlang columnist geweest van het Noordhollands Dagblad, waarin hij de lezers maandelijks een kijkje gaf in de wereld van het strafrecht.

Ook op sportief gebied heeft mr. Mühren zich niet onbetuigd gelaten. In het jaar 2007/2008 werd hij in de hoogste zaalvoetbalcompetitie topscorer van Nederland, wat hem uiteindelijk een aantal interlands in het Nederlands team heeft opgeleverd.

Als u een strafrechtadvocaat nodig hebt en u wilt dat uw belangen zo goed mogelijk worden behartigd, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met mr. Mühren.

Mobiel nummer: 06 44 999 051