MR. NIELSEN

Mr. Y.R. (Yakima) Nielsen heeft haar twee bachelors Criminologie en Rechtsgeleerdheid én haar master Strafrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met goed gevolg afgerond.

Tijdens haar master is zij eveneens als juridisch medewerker aan de slag gegaan bij Hendriksen & Mühren Advocaten. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan binnen de strafrechtpraktijk.

Naast deze ervaring, behaalde Yakima een minor aan de Northeastern University in Boston en studeerde zij af met een scriptie over het internationale strafrecht, in het bijzonder het uitleveringsrecht.

Yakima is een betrokken advocaat met een passie voor het verdedigen van verdachten. Zij is werkzaam in de algemene strafrechtpraktijk. Zij is bereikbaar op: ‪06 23 06 19 43 of Nielsen@strafrechtadvocaat.tv.

MR. VAN DER VLIES

Mr. K. (Kim) van der Vlies heeft haar master strafrecht behaald aan de Universiteit Amsterdam.

Gedurende haar studie deed mr. Van der Vlies ervaring op als juridisch secretaresse binnen een civielrechtelijk advocatenkantoor en binnen een gerenommeerd strafrechtelijk advocatenkantoor. Ook was zij tijdens haar studie werkzaam bij een rechtswinkel waar zij juridisch advies gaf.

Mr. van der Vlies richtte zich in haar afstudeerscriptie op de toelaatbaarheid van de toepassing van gedwongen neurogeheugendetectie (hersenscans) bij verdachten, in relatie tot het nemo-teneturbeginsel (het recht om zichzelf niet te hoeven belasten).

In september 2023 begon mr. Van der Vlies als juridisch medewerker bij Hendriksen & Mühren Strafrecht Advocaten. In december 2023 werd zij beëdigd als advocaat.

Mr. Van der Vlies trekt als advocaat alles uit de kast om het beste resultaat voor de cliënt en de zaak te realiseren.

Mobiel nummer: 06-11329629
E-mail: vandervlies@strafrechtadvocaat.tv.

MR. RENSHOF

Mr. A.D. (Anandā) Renshof is advocaat en verleent bijstand in strafzaken.

Zij is cum laude afgestudeerd in de richtingen strafrecht en criminologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages gelopen en strafrechtelijke bijbanen gehad. Na haar studie is mr. Renshof enkele jaren werkzaam geweest als senior juridisch medewerker bij de strafrechtelijke sector van de Rechtbank Noord-Holland. Zij heeft daardoor veel ervaring opgedaan in diverse strafzaken, uiteenlopend van zeden- en geweldsmisdrijven tot ontnemingen en fraudezaken. Ook werkte zij aan zogenoemde megazaken op het gebied van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie. Deze ervaring komt haar goed van pas in haar strafrechtpraktijk.

Mr. Renshof is een advocaat die op gepassioneerde, betrokken en juridisch daadkrachtige wijze strijdt voor de belangen van haar cliënt. Zij is telefonisch te bereiken op: 0625528513 of via e-mail op renshof@strafrechtadvocaat.tv.

MR. HAMELZKY

Mr. Y. (Yamit) Hamelzky studeerde cum laude af in de afstudeerrichting strafrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens haar studie deed zij juridische ervaring op als griffier bij de rechtbanken Amsterdam en Alkmaar, als stagiaire bij advocatenkantoren in Amsterdam en op Curaçao en als juridisch adviseur in verschillende gevangenissen.

Mr. Hamelzky is jarenlang werkzaam geweest als docent straf(proces)recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en hierna beëdigd als advocaat. Zij is naast haar werkzaamheden als advocaat lid van de Commissie van Toezicht in de penitentiaire inrichting Lelystad en publiceert regelmatig wetenschappelijke artikelen over verschillende straf(proces)rechtelijk relevante onderwerpen.

Mr. Hamelzky is een gedreven en betrokken advocaat met passie voor het vak. Zij zet zich met haar grondige kennis van het strafrecht ten volste in voor uw belangen en is altijd te bereiken op het nummer 0621345093 of via Hamelzky@strafrechtadvocaat.tv.

MR. MES

Mr. V. (Vince) Mes heeft zijn masterdiploma Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Terwijl hij de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Strafrecht volgde, heeft Vince jarenlang bij Hendriksen & Mühren gewerkt om de strafrechtstheorie aan praktijkervaring te koppelen.

Hij behaalde zijn minor aan ESADE Law School in Barcelona en is afgestudeerd met een masterscriptie over de grenzen aan de uitoefening van het ondervragingsrecht.

Vince is een gedreven advocaat die zich ten volste inzet voor de belangen van de verdachte.

Hij is telefonisch te bereiken via 06-52695642 of via mes@strafrechtadvocaat.tv.

MR. BERMAN

Mr. H.E. (Hannah) Berman heeft in 2017 de master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond, waarna zij als juridisch medewerker bij een strafrechtkantoor in Amsterdam aan de slag is gegaan. Tijdens haar studie doorliep zij meerdere stages, waaronder bij twee strafrechtkantoren en de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar periode bij de universiteit is zij tevens werkzaam geweest in een onderzoek naar de Wet OM-afdoening in opdracht van het Ministerie van Justitie.

Hannah is afgestudeerd met een masterscriptie over de valkuilen van undercoveroperaties in het licht van artikel 6 EVRM – het recht op een eerlijk proces.

Het werken bij verschillende advocatenkantoren heeft Hannah nog meer doen inzien dat haar hart bij het strafrecht en het verdedigen van verdachten ligt. Sinds 2018 is zij daarom als bevlogen strafrechtadvocate aan Hendriksen & Mühren Advocaten verbonden.

Hannah heeft een commune strafrechtpraktijk en is daarnaast gespecialiseerd in het detentierecht. Zij staat zowel volwassen als jeugdige verdachten bij in kleine, middelgrote en grote strafzaken en blijft cliënten indien nodig helpen met detentieperikelen. Een goede samenwerking tussen de cliënt en advocaat staat voor Hannah centraal.

Hannah is te bereiken op het 06-nummer 06-42882443 of Berman@strafrechtadvocaat.tv

MR. VAN GALEN

Mr. S.J. (Sjoerd) van Galen studeerde rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij studeerde af in de afstudeerrichting Strafrecht en deed een uitstap naar een studie Conflict Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast studeerde mr. Van Galen een semester rechtsgeleerdheid aan Dalhousie University in Halifax, Canada. Mr. Van Galen richtte zich in zijn afstudeerscriptie op het maatschappelijke belang van de TBS-maatregel.

Tijdens zijn studie deed mr. Van Galen juridische ervaring op binnen de juridische commissie van zijn studentenvereniging en als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Amsterdam.

In maart 2013 trad mr. Van Galen in dienst bij Hendriksen Strafrecht Advocatuur (wat later Hendriksen & Mühren Strafrecht Advocaten werd) als juridisch medewerker. In augustus 2013 werd hij beëdigd als advocaat.

Mr. Van Galen is actief lid van de Nederlandse Vereniging voor Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Indien u opzoek bent naar een advocaat die gedurende het hele proces uw belangen voor ogen houdt en zich ten volste inzet om die belangen te behartigen, neemt u dan contact op met mr. Van Galen.

Mobiel nummer: 06 23 515 616

MR. HENDRIKSEN

Mr. N. (Niek) Hendriksen is in 2006 beëdigd als advocaat. Sindsdien is hij werkzaam als strafrechtadvocaat.

Na enkele jaren bij Brink Attorneys te hebben gewerkt, is mr. Hendriksen zijn eigen strafrechtkantoor begonnen op de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Sinds 2012 is hij in Purmerend gevestigd.

Mr. Hendriksen heeft ruime ervaring in (grote) strafzaken, met name in geweldszaken, drugszaken, fraudezaken en vermogensdelicten.

Mr. Hendriksen gaat in iedere strafzaak tot het gaatje om voor de cliënt het beste resultaat te halen.

Hij heeft de specialisaties Strafrecht en Jeugdrecht afgerond aan het Willem Pompe Instituut. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten (NVSA).

Zoekt u een advocaat die van aanpakken weet, die goed kan spreken en die beschikt over uitstekende kennis van het Nederlandse strafrecht, neem dan contact op met mr. Hendriksen.

Mobiel nummer: 06 42 125 202
E-Mail: hendriksen@strafrechtadvocaat.tv

MR. MÜHREN

Mr. J.T.H.M. (Johan) Mühren studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam in de masters Strafrecht en Privaatrecht.

Mr. Mühren behandelt met name grote en omvangrijke strafzaken. Van fraudezaken naar grootschalige drugshandel. Van vermogensdelicten naar liquidatiezaken (moord/doodslag).

Hij kenmerkt zich door zijn gedrevenheid en scherpe pleidooien. Op 23 maart 2012 sleepte mr. Mühren een mooie onderscheiding in de wacht. Op die datum wist hij de jaarlijkse pleitwedstrijden van het arrondissement Haarlem te winnen.

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is mr. Mühren lid van de Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten (NVSA). Ook heeft hij aan het Willem Pompe Instituut de specialisatie Strafrecht afgerond. Van 2010 tot 2016 is hij raadslid geweest in de gemeente Edam-Volendam. Ook is hij jarenlang columnist geweest van het Noordhollands Dagblad, waarin hij de lezers maandelijks een kijkje gaf in de wereld van het strafrecht.

Ook op sportief gebied heeft mr. Mühren zich niet onbetuigd gelaten. In het jaar 2007/2008 werd hij in de hoogste zaalvoetbalcompetitie topscorer van Nederland, wat hem uiteindelijk een aantal interlands in het Nederlands team heeft opgeleverd.

Mr. Mühren staat met enige regelmaat verdachten bij in mediagevoelige (moord)zaken.

Mobiel nummer: 06 44 999 051